Vacature Sales- en accountmanager

OPEN Business Leaders is in 2011 opgericht. In 10 jaar tijd zijn we uitgegroeid tot een van de grootste sector overstijgende netwerken in Nederland en België. Daarnaast hebben we in 2017 Club Groeneveld opgericht. Samen met Staatsbosbeheer en Stichting Buitenfonds. Wat startte als relatief bescheiden directeurennetwerk over natuur en leiderschap, is inmiddels een bekende plek geworden waar jaarlijks honderden mensen samenkomen en deelnemen.

WIE WIJ ZIJN
OPEN Business Leaders is een bron voor menselijk leiderschap. We leven in een turbulente tijd die gekenmerkt wordt door crisis en versplintering. Wij helpen leiders van vandaag én morgen heel te blijven, terwijl zij de uitdagingen die deze tijd hen voorlegt, aangaan.

Onder de naam “De Onderstroom”, ontwikkelen we podcasts en longreads waarin we reflecteren op wie wij zijn als mens, en hoe we ons verhouden tot de natuur en tot de samenleving. Daarnaast bieden onze leerstromen, retraites en reizen de mogelijkheid tot verdieping; in de nabijheid van gelijkgestemden en begeleid door één van onze vertrouwde leermeesters.

We onderscheiden twee leerstromen. De leerstroom voor leiders van vandaag:
directeuren, bestuurders, ceo’s van grote organisaties. En de leerstroom voor leiders van morgen; young executives, mensen met veranderkracht werkzaam binnen middelgrote tot grote organisaties. Beide leerstromen omvatten diverse
programma’s, trainingen en lezingen.

SALES- EN ACCOUNTMANAGER
Word jij de gedreven sales- en accountmanager waarmee wij onze groeiambitie
gaan realiseren; ben jij binnenkort verantwoordelijk voor de groei van ons
exclusieve netwerk? Dan ben jij iemand die niet terugschrikt van duidelijke doelstellingen, je neemt initiatief, bent een aanpakker en daarbij creatief. Je bent gedreven maar niet star. Je bent integer, sociaal én benieuwd zonder je doel uit het oog te verliezen.

Functie-eisen:

 • Jij staat helemaal aan, als het gaat om groei.
 • Dit heb je minimaal 5 jaar laten zien in het werkveld.
 • Je hebt bewezen in staat te zijn kansen te creëren en deuren te kunnen
  openen.
 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.
 • Je voelt je verbonden met de thema’s mens, natuur & samenleving.

NB. Dit een commerciële functie. Je gaat een samenwerking aan met een zeer scherpe variabele beloning.

WAAROM WERKEN BIJ ONS?

 • Je draagt bij aan een geruststellende plek waar mensen samen komen en zich
  kunnen verdiepen in het mysterie van ons zijn.
 • Je wordt onderdeel van een wel heel bijzonder team gedreven, integere, jonge
  mensen. We duiken de diepte in, op zoek naar wie we zijn als mens en wisselen dit moeiteloos af met een flinke dosis humor.
 • De mogelijkheid jezelf te ontwikkelen dankzij toegang tot onze leerstromen.
 • Volop ruimte voor jouw initiatief en creativiteit.
 • Flexibele werkplek. Er is veel ruimte om thuis te werken.
 • Flexibele werktijden. Je krijgt veel vrijheid jouw werkritme vorm te geven. Dit maakt de functie eenvoudig te combineren met een andere rol.

Wil jij helpen om onze mooie organisatie samen te laten groeien? Dan kijken we
ernaar uit van je te horen. Stuur een mail naar Marcel Tjepkema marcel.tjepkema@businessleaders.nl of bel hem op 06 – 209 797 36.