Zingeving belangrijker dan ooit

We zitten als mensheid op twee manieren in een exponentiële versnelling. Slechts weinig mensen hebben door hoe dit de wereld in de komende jaren onherkenbaar gaat veranderen. Enerzijds komt er een golf van zich exponentieel ontwikkelende technologieën op ons af. Artificial Intelligence zal intelligenter worden dan wij en brengt serieuze bedreigingen met zich mee. Tegelijkertijd helpt technologie ons om een ander leven in te stappen. Een leven waarin ‘moeten’ verandert in ’mogen’. En ‘werken’ verandert in ‘spelen’. Het gevolg is dat zingeving en zelfontplooiing voor mensen, leiders en organisaties belangrijker worden dan ooit. We zijn terecht gekomen in ‘The Era of Purpose’,

LEIDERS SPELEN CRUCIALE ROL
Leiderschap en ondernemerschap vragen misschien wel meer kwaliteit, bezieling en visie dan (ooit) tevoren. Dit vraagt van leiders een open blik naar de wereld waar grenzen tussen sectoren steeds verder aan het vervagen zijn. Tegelijkertijd vraagt het van leiders om met een open blik naar zichzelf te kijken. Nieuwe generaties verwachten authentieke leiders die hun innerlijke purpose kennen en met hun organisatie bijdragen aan een betere wereld. 

GROOTSTE VERSNELLER VAN VOORUITGANG
OPEN Business Leaders heeft als missie de grootste ‘versneller van vooruitgang’ te zijn door het verbinden van mensen met impact. Onze leden zijn niet alleen de CEO’s van grote en middelgrote organisaties (omzet meer dan € 5 miljoen) maar ook de thought leaders, universiteiten en startup accelerators die voor deze CEO’s relevant zijn. We bieden een uniek ecosysteem van impactvolle partijen en een voedingsbodem waarop vertrouwen groeit vanuit het delen van visies en ervaringen. Op virtuele én fysieke plekken wordt leiderschapsontwikkeling geoogst vanuit persoonlijke verbinding in een netwerk van gedeelde verhalen. Kennisdeling vindt daarbij plaats in de door OPEN Business Leaders geïnitieerde 1-op-1 ontmoetingen, events en ladders.

Wil je meer weten?