Relatiemanagement team

Netwerken kost tijd. Daarom heeft ieder lid toegang tot het OPEN Business Leaders Accelerator team: frisse, inspirerende relatiemanagers die over alle vertegenwoordigde sectoren binnen OPEN Business Leaders heen kijken. Ze houden je een spiegel voor op persoonlijke en business vraagstukken, brengen je proactief in contact met andere voor jou relevante CEO’s en gaan voor je aan de slag op zoek kansen en interessante samenwerkingsmogelijkheden.

Maak kennis met ons relatiemanagementteam:

Joel aan 't GoorDanielle Trock:
Mijn naam is Danielle Trock. Mijn ervaring ligt met name binnen de arbeidsbemiddeling. Lange tijd heb ik in diverse rollen binnen de Randstad organisatie gewerkt. Mijn passie is om echt in verbinding te staan met mensen en elkaar te challengen op persoonlijke en zakelijke uitdagingen. Daarom vind ik het super om voor OPEN Business Leaders te werken. Ik ben verantwoordelijk voor de regio West en ben voor leden binnen deze regio het eerste aanspreekpunt. Het gaat mij daarbij om de oprechte verbinding; eerlijk met elkaar in contact zijn om vanuit daar elkaar vooruit te helpen.

Maria CraenenEchelle Wamsteker:
Mijn naam is Echelle Wamsteker. In de afgelopen jaren heb ik met name aan de saleskant binnen service gerichte organisaties gewerkt. De laatste jaren als relatiemanager zakelijke markt voor KPN. Ik miste echter iets en ervaar dat ik binnen OPEN Business Leaders de kans heb om leiders en organisaties echter vooruit te helpen en impact te maken. In die ambitie ben ik ook zeer krachtig en recht door zee. “Ik wil een verschil maken.” Binnen OPEN Business Leaders ben ik verantwoordelijk voor de regio’s Oost en Noord-Nederland en ben ik voor de leden uit deze regio’s het eerste aanspreekpunt.

Louis Bijl de VroeLouis Bijl de Vroe:
Louis heeft een achtergrond in de Filosofie en Toegepaste Ethiek. Na een periode bij het Rode Kruis is Louis als programmamaker gaan werken bij De Nieuwe Poort dat het streven heeft om de Nederlandse samenleving menselijker te maken. Via deze weg is Louis in contact gekomen met 1-N en OPEN Business Leaders. Als sparringpartner en professioneel moderator van teams en groepen is ook hier zijn drive om ‘het gesprek’ te faciliteren en de samenleving menselijker en meer open te maken.

Pascale LequesnePascale Lequesne:
Pascale heeft een achtergrond als Business Coach en heeft in België meerdere bedrijven succesvol gestart. De expertise en drive van Pascale liggen bij co-creatie en nieuwe vormen van ondernemerschap. Pascale helpt ondernemers en directeuren in hun (persoonlijk) leiderschap en ondersteunt als Business Booster op het vlak van business model innovation, social en technologie. Pascale is tevens Management Drives gecertificeerd. Management Drives verbetert de performance van individuen, teams en organisaties door inzicht te geven in de drijfveren van jezelf en anderen.