OPEN Business Leaders Events

We willen vooruitstrevende leiders verbinden en inspireren vanuit een holistische visie op vooruitgang en leiderschap. Daarom organiseren we maandelijks bijeenkomsten rondom de thema’s: Economie, Technologie, Duurzaamheid en Zingeving.

Ons programma bestaat uit:

1) OPEN Business Leaders Talks
Masterclasses met topsprekers uit binnen- en buitenland zoals Peter de Prins, Steven van Belleghem, Yuri van Geest, Peter Hinssen, Tijn Touber, Tony Crabbe, Remco Klaassen en Jordan Peterson.

2) Bedrijfsbezoeken
Rondleidingen waarmee we een ‘kijkje in de keuken’ faciliteren bij inspirerende bedrijven uit alle sectoren. Voorbeelden van bedrijfsbezoeken tot nu toe: ECT, Suez, Philips Personal Care, Coolblue, Materialise, Tata Steel en CERN.

3) OPEN Business Leaders events
Grote events zoals diners met de mogelijkheid om vooraf tafelvoorkeuren door te geven;

4) OPEN Business Leaders fun
Verbindende (sport-)activiteiten zoals wielrennen, hardlopen, koken en golf. De Home-base van Business Leaders is golfbaan ‘The Dutch’.

Tijdens alle bijeenkomsten staan verbinding, verdieping en kennisuitwisseling centraal. We zorgen dat hier voldoende tijd voor is ingeruimd. Verder staan we garant voor:

Exclusief programma voor ondernemers, directeuren en bestuurders
De OPEN Business Leaders bijeenkomsten zijn uitsluitend voor ondernemers, directeuren en bestuurders die aan de ‘toetredingsvoorwaarden’ voldoen. De personen en organisaties die op de deelnemerslijst staan zijn altijd de personen die ook aanwezig zijn. Het is niet mogelijk om je als lid te laten vervangen door collega’s die een andere positie bekleden. We kiezen hier bewust voor om de gelijkgestemdheid te bewaken. Dit draagt bij aan de open en veilige sfeer die nodig is voor het delen van kennis.

Geen minimale aanwezigheidsverplichting
We begrijpen dat leden niet altijd tijd kunnen maken voor bijeenkomsten. Hoe inspirerend ook. Daarom hanteren we geen minimale aanwezigheidsverplichting. We vinden dat niet passen bij de drukke agenda van onze leden. Leden zijn aanwezig als het in hun agenda past en qua thematiek bij hun agenda past.

Samenwerking met gerenommeerde kennisinstituten
We inspireren en verbinden leden met inhoudelijke experts op diverse vakgebieden. We beschikken over een groot netwerk en werken samen met gerenommeerde kennispartners. Een voorbeeld is de samenwerking met Vlerick Business School uit Vlaanderen. Vlerick is volgens de Financial Times Ranking voor Executive Education de marktleider in de Benelux.

Geen additionele kosten
Alle bijeenkomsten van het OPEN Business Leaders programma maken onderdeel uit van het lidmaatschap. We rekenen hiervoor geen extra kosten. Alleen voor reizen en Learning Tracks brengen we additionele kosten in rekening omdat we deze vaak voor een selecte groep leden ontwikkelen.

Contact opnemen