Directeuren Netwerk Nederland

Sinds onze oprichting zijn we met OPEN Business Leaders uitgegroeid tot een relevante leeromgeving voor ondernemers, directeuren en bestuurders en bieden we tegelijkertijd toegang tot het grootste sectoroverstijgende netwerk voor leiders van middelgrote tot grote organisaties in Nederland en België. Jaarlijks nemen honderden CEO’s deel aan onze Masterclasses, Bedrijfsbezoeken, Circlemeetings en leiderschapsprogramma’s en verbinden we leden proactief met relevante sparringpartners, medeleden, kennisleiders en startups.

In 2018 hebben we de OPEN Networking Group opgericht als overkoepelend orgaan voor al onze netwerken. In die strategie paste ook de overname van het succesvolle netwerk Directeuren Netwerk Nederland (DNN). 

ONTMOETINGEN, INSPIRATIE EN IDEEËN
DNN is net als OPEN Business Leaders een groot landelijk netwerk van en voor ondernemers en directeuren. Het netwerk is in 2010 opgericht en telt inmiddels enkele honderden aangesloten ondernemers en directeuren.

De aangesloten leden willen elkaar als mens en leider verder helpen en delen in een open setting vragen, worstelingen, missers en successen.

Persoonlijke ontwikkeling, elkaar vooruit helpen en nieuwe kansen creëren staan centraal. Bijna wekelijks zijn er in diverse regio’s mogelijkheden om aan te sluiten bij geplande lunches om zo anderen te helpen of zelf te klankborden. Daarnaast faciliteren we diverse bedrijfsbezoeken en minimaal 1 keer per kwartaal een DNN Talk met (internationale) topsprekers.

Wil je eens kennismaken met DNN? Neem dan contact op met Peter Reyneveld via het telefoonnummer 06 11884784 of peter@directeurennetwerk.nl

NB. Voor leden van OPEN Business Leaders geldt een apart tarief voor deelname aan DNN. Neem contact op voor de voorwaarden.