Ontdek OPEN Business Leaders

De reis - Wie daagt jou uit?
Je bent ambitieus, gemotiveerd en gepassioneerd. Altijd op zoek naar verbetering en verdieping. Deze combinatie van eigenschappen en jouw unieke benadering hebben je gebracht tot de positie van leider. Jouw leiderschap heeft impact. Omdat de beslissingen die je maakt voelbaar zijn is het belangrijk dat je blijft doorgroeien, blijft ontwikkelen en blijft zoeken naar wat het beste is voor jou en je bedrijf of organisatie. Maar hoe doe je dat? En wie helpt jou daarbij?

Gelijkgestemdheid - Grootste sectoroverschrijdende netwerk
OPEN Business Leaders is met 500 leden het grootste sectoroverschrijdende netwerk voor CEO’s van grote en middelgrote organisaties in Nederland en België. Daarnaast werken we op diverse vakgebieden nauw samen met universiteiten, startup accelerators en thought leaders.

OBL Discovery - Ontdek of het lidmaatschap bij jou past
We weten als geen ander dat een lidmaatschap moet passen. Het programma moet passen en de mensen moeten passen. Geen groei zonder veilige omgeving. Maak daarom gebruik van de mogelijkheid om met het DISCOVERY lidmaatschap te kijken of OPEN Business Leaders bij je past. Meld je nu direct aan of laat ons je bellen voor meer informatie.

Bel mij graag terug voor meer informatie

Word Discovery lid

Ontdek of OPEN Business Leaders bij jou past. Voor €479,- krijg je een jaar toegang tot het grooste netwerk van Nederland en Belgie. Je krijgt:

  • Toegang tot de OPEN Business Leaders APP
  • Matching met startups en kennisleiders.
  • Deelname aan 1 van onze unieke events.
  • Een vaste relatiemanager.

In de APP vind je acties, presentaties, speciale events, startups en nog veel meer. Laat hieronder jouw gegevens achter om je in te schrijven.

(*) Discovery is uitsluitend voor directeuren, ondernemers en bestuurders van middelgrote tot grote organisaties.

APP & Community

Krijg toegang tot de unieke OPEN Business Leaders APP met daarin alle
presentaties, informatie over relevante ontwikkelingen, events,
presentaties en matching.

Startups, innovaties en commissariaten

Vanaf 2017 heeft OPEN Business Leaders een uniek matchingsysteem
ontwikkeld voor leden van het netwerk. Via dit systeem leggen we
relevante bedrijven, innovaties, startups en eventueel openstaande posities (oa. RvC, RvA, RvT) voor.

Keynotes, Diners, Bedrijfsbezoeken & Reizen

Krijg je jaarlijks toegang tot 1 uniek event van OPEN Business Leaders. We organiseren per maand minimaal 1 bijeenkomst rondom de thema’s Economie, Technologie, Duurzaamheid en Zingeving met topsprekers als Jordan Peterson, Yuri van Geest, Steven van Belleghem, Peter Hinssen en Tony Crabbe.

UNPLUGGED - Peter Hinssen

Wil je meer weten over OPEN Business Leaders. Waar wij voor staan. Bekijk dan Unplugged waarin OBL founder Joel aan 't Goor in gesprek is met onze samenwerkingspartner Peter Hinssen van Nexxworks. Een gesprek ver startups, innovatie en de toekomst van technologie.