De reis

Je bent ambitieus, gemotiveerd en gepassioneerd. Altijd op zoek naar verbetering en verdieping. Deze combinatie van eigenschappen en jouw unieke benadering hebben je gebracht tot de positie van leider. Een leider van een bedrijf, organisatie of onderneming, maar vooral een leider van mensen. Jouw leiderschap heeft impact. Omdat de beslissingen die je maakt voelbaar zijn is het belangrijk dat je blijft doorgroeien, blijft ontwikkelen en blijft zoeken naar wat het beste is voor jou en je bedrijf of organisatie. Maar hoe doe je dat? En wie helpt jou daarbij?

Eenmaal aan de top kom je er achter dat - hoewel jouw persoonlijke  reis niet is gestopt - mensen zich wenden tot jou voor antwoorden en verantwoordelijkheden. Zij verwachten van jou zowel de daadkracht  als de menselijke maat die komt kijken bij kwalitatief leiderschap.  Een evenwichts oefening die niet altijd gemakkelijk is maar die ook het verschil maakt tussen een goede en een uitstekende leider.

EEN BETER EN COMPLETER LEIDERSCHAP
Je bent een klankbord voor een groot aantal mensen, maar waar is  jouw klankbord? Tot wie kun jij je richten voor advies, inspiratie en,  niet onbelangrijk, wederzijds begrip?

Als leider lijkt het soms alsof je tot jezelf bent aangewezen, maar je bent niet alleen aan de top. Deze bijzondere positie deel je met je collega’s die een soortgelijke reis hebben gemaakt, mensen die de uitdagingen van het leiderschap begrijpen en unieke ervaringen met zich meebrengen.  Zij delen jouw passie en ambitie maar ook jouw persoonlijke en  professionele uitdagingen. Jij bent onderdeel van de bijzondere groep mensen wiens  leiderschap impact heeft op de wereld. Maar de reis naar beter en completer leiderschap hoef je niet alleen af te leggen.

EEN PLEK OM JOUW UNIEKE REIS TE VERVOLGEN
Open Business Leaders biedt een plek waar je jouw unieke reis als leider kunt vervolgen. Met de mensen die jou begrijpen en de inhoudelijke expertise die je verder brengt. Onze unieke mix van evenementen en diensten verbindt leidend Nederland en België. We brengen je samen met de mensen die je nodig hebt om verder te komen op de gebieden waar jij je wilt ontwikkelen en we bieden unieke ervaringen die je perspectief prikkelen. Een mooie plek waar vriendschappen kunnen ontstaan tussen mensen die elkaar begrijpen en elkaar kunnen helpen.

Er zit waarde geborgen in de samenkomst van ons leiderschap. Zo staan we niet alleen, maar samen aan de top.

Wil je meer weten?