Accellerator Team

Ieder lid heeft toegang tot het Business Leaders Accelerator team: frisse, inspirerende mensenkenners die over alle vertegenwoordigde sectoren binnen OPEN Business Leaders heen kijken. Ze houden je een spiegel voor op jouw leiderschap en business vraagstukken en brengen je in contact met andere voor jou relevante CEO's. Ook faciliteren zij maatwerksessies en bedrijfsbezoeken.

Joel aan 't GoorJoel aan ’t Goor:
Na een carrière als Management Consultant bij HAY Group besloot Joel in 2011 samen met enkele andere ondernemers Business Leaders op te richten. De ultieme droom was het creëren van een wereldwijd interactief platform dat kan dienen als katalysator voor vooruitgang voor mensen, leiders en organisaties. Joel is gefascineerd door de psychologie van de mens. Inmiddels is Joel ook oprichter van Project Insides en auteur van het boek ‘Your Soul as USP in an AI world’. Hij ondersteunt leiders dichter bij hun eigen Purpose te komen.

Maria CraenenMaria Craenen:
Maria heeft haar achtergrond in Interculturele Communicatie en heeft daarna lange tijd als adviseur Leertrajecten en Organisatieontwikkeling bij Rijkswaterstaat gewerkt. Inmiddels is Maria professioneel coach en helpt zij via onder andere RealDrives mensen inzicht te geven in eigen drijfveren, hoe zij hun omgeving beoordelen en hoe zij hun gedrag kunnen aanpassen aan hun omgeving. Ook is Maria gespecialiseerd in Haptonomie. Dit richt zich op het begrijpen hoe mensen met elkaar in contact staan.

Louis Bijl de VroeLouis Bijl de Vroe:
Louis heeft een achtergrond in de Filosofie en Toegepaste Ethiek. Na een periode bij het Rode Kruis is Louis als programmamaker gaan werken bij De Nieuwe Poort dat het streven heeft om de Nederlandse samenleving menselijker te maken. Via deze weg is Louis in contact gekomen met 1-N en OPEN Business Leaders. Als sparringpartner en professioneel moderator van teams en groepen is ook hier zijn drive om ‘het gesprek’ te faciliteren en de samenleving menselijker en meer open te maken.

Marcel TjepkemaMarcel Tjepkema:
Marcel heeft een achtergrond als marketeer. Na gewerkt te hebben voor een exameninstituut en een van de grotere incompany trainingsbureaus van Nederland ontdekte Marcel zijn passie voor business modellen & nieuwe concepten, evenals de psychologie van de mens: ‘hoe werken wij’. Een mislukt startupavontuur bracht Marcel vlak na oprichting in contact met Business Leaders, waar hij al snel verantwoordelijk werd voor de volledige matching. Inmiddels is Marcel eindverantwoordelijk voor de OPEN Business Leaders organisatie. Marcel is getraind in het Enneagram en helpt leiders om vanuit het Enneagram naar hun organisatie als levend systeem te kijken.

Pascale LequesnePascale Lequesne:
Pascale heeft een achtergrond als Business Coach en heeft in België meerdere bedrijven succesvol gestart. De expertise en drive van Pascale liggen bij co-creatie en nieuwe vormen van ondernemerschap. Pascale helpt ondernemers en directeuren in hun (persoonlijk) leiderschap en ondersteunt als Business Booster op het vlak van business model innovation, social en technologie. Pascale is tevens Management Drives gecertificeerd. Management Drives verbetert de performance van individuen, teams en organisaties door inzicht te geven in de drijfveren van jezelf en anderen.